Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Ar Google yra Dievas?



Skaitant M. Fraser ir S. Dutta knyga "Mano virtualieji aš. Kaip socialiniai tinklai keičią gyvenimą, darbą ir pasaulį" į akis krito viena D. Coupland citata.

Štai ką atsakė D. Coupland, kibernetinių romanų rašytojas, į klausimą "Ar Google yra Dievas?".

"Ne tiek pats Google, bet tai, kaip jūs jaučiatės po ilgo intensyvaus naudojimusi juo. Staiga jūs žinote atsakymus į bet kokį klausimą... Būtent toks turėtų būti Dievas: visažinis."

Manau, kad tai gan įdomi įžvalga, tiesa, tai tikrai nereiškia, kad siūlau pradėti TIKĖTI į GOOGLE!

Komentarai

  1. Gaila, kad tas dievas gali būti labai subjektyvus. Čia dėl atsakymo į visus klausimus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. padaryk savo verslą google paieškos pirmoje vietoje, pagal pagrindinį tavo „gamybos“ keyword'ą ir tada suprasi,kad google dievas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Deja, tenka sutikti, kad Google nėra pats objektyviausias Dievas, tačiau kita vertus ar yra kitoks Dievas?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėl Aivaro minties, tai visada taip yra kas moka pinigus tas ir muziką užsako. Juk tai puikiai pademonstravo British Patrolium (BP) po avarijos Meksikos įlankoje, kada pirko penkis dažniausiai naudojamus raktinius žodžius iš Google apie avariją minėtoje įlankoje ir pirmoje vietoje tada žmonėms buvo metama teigiama arba BP apdorota informaciją apie avariją. Taip BP manipuliavo viešąja nuomonę pasitelkusi Google.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Rugsėjis išlydėtas renginių gausa

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių miesto skyrius rugsėjo mėnesio pabaigoje bendradarbiaudamas su Lietuvos skautais bei kitomis miesto jaunimo organizacijomis įgyvendino kelis renginius skirtus jaunimui ir aktyviems šiauliečiams. Įgyvendintų renginių tikslas – suburti jaunimą ir praturtinti pastarųjų laisvalaikį. Renginių metų jaunimas turėjo galimybę dalyvauti Eurodesk iniciatyva surengtose komandinėse miesto orientavimosi varžybose, kuriuose atsižymėjimo punktai buvo tam tikrose organizacijose, kuriuose komandoms reikė atlikti tam tikras jų paskirtas užduotis.  LSDJS punkte komandos privalėjo, kuo kūrybingiau ir šmaikščiau iššifruoti žodį LSDJS. „Viena komanda LSDJS reikšmę iššifravo kaip Lenkiškų sardinių dangiškas jų skonis“ – smagiais įspūdžiais dalijosi LSDJS narė Vilija Gorytė. Kitomis dienomis jaunimas turėjo galimybę skirtingai leisti savo laisvalaikį – miesto erdvėse žaisti įvairius stalo žaidimus, taip pat mūsų krašte vis labiau pop

Minint Paminklų apsaugos dieną - jaunimas imasi iniciatyvos

Praėjusią savaitę buvo minima Tarptautinė paminklų apsaugos diena. Balandžio 18 -ąją Pasauline paminklų ir paminklinių vietų apsaugos diena paskelbė Tarptautinės tarybos paminklosaugos ir žymių istorinių vietų klausimais (IKOMOS) asamblėja, veikianti prie UNESCO. Šventė minima nuo 1984 m. Šią dieną visame pasaulyje skatinama pagerbti reikšmingus kultūrinius paminklus, atrestauruoti griūvančius, suirusius paminklus. Ta proga Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių skyriaus nariai kartu su AB „Gubernija“ nutarė sutvarkyti Vaclovo Bielskio kapą . Šiaulių laisvamanių kapinėse XX a. pradžios visuomenės ir politinio veikėjo, socialdemokrato, inžinieriaus, knygnešio, žurnalisto, savivaldybininko atminimui pastatytas antkapis įtrauktas į saugomų paminklų sąrašą. V. Bielskis yra buvęs Gubernijos gamyklos vadovas, o kiek anksčiau vyriausias grafienės bravoro valdytojas. Jo buvimas Gubernijoje yra vadinamas, kaip gamyklos renesanso laikotarpis. "Man, kaip istorijo

Visiems linkiu jaukių Šventų Kalėdų ir linksmų Naujųjų metų!