Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Ar Google yra Dievas?



Skaitant M. Fraser ir S. Dutta knyga "Mano virtualieji aš. Kaip socialiniai tinklai keičią gyvenimą, darbą ir pasaulį" į akis krito viena D. Coupland citata.

Štai ką atsakė D. Coupland, kibernetinių romanų rašytojas, į klausimą "Ar Google yra Dievas?".

"Ne tiek pats Google, bet tai, kaip jūs jaučiatės po ilgo intensyvaus naudojimusi juo. Staiga jūs žinote atsakymus į bet kokį klausimą... Būtent toks turėtų būti Dievas: visažinis."

Manau, kad tai gan įdomi įžvalga, tiesa, tai tikrai nereiškia, kad siūlau pradėti TIKĖTI į GOOGLE!

Komentarai

  1. Gaila, kad tas dievas gali būti labai subjektyvus. Čia dėl atsakymo į visus klausimus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. padaryk savo verslą google paieškos pirmoje vietoje, pagal pagrindinį tavo „gamybos“ keyword'ą ir tada suprasi,kad google dievas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Deja, tenka sutikti, kad Google nėra pats objektyviausias Dievas, tačiau kita vertus ar yra kitoks Dievas?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dėl Aivaro minties, tai visada taip yra kas moka pinigus tas ir muziką užsako. Juk tai puikiai pademonstravo British Patrolium (BP) po avarijos Meksikos įlankoje, kada pirko penkis dažniausiai naudojamus raktinius žodžius iš Google apie avariją minėtoje įlankoje ir pirmoje vietoje tada žmonėms buvo metama teigiama arba BP apdorota informaciją apie avariją. Taip BP manipuliavo viešąja nuomonę pasitelkusi Google.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Varnas varnui akies nekerta

Kažkam, galbūt, ką pasakysiu, nepatiks, gal net supykdys, bet abejingu likti nenoriu ir negaliu. Puikiai suprantu, kad dėstydamas savo mintis šiuo klausimu galiu sau tik pakenkti. Tačiau ko verta yra mūsų valstybė jei prarandi galimybę išsakyti tai ką galvoji, ar jei matai, jog kažkas vyksta ne taip, tačiau visi lieka abejingi. Istorija susijusi su Tarybos narių lankomumu ir jų pareigų atlikimu. Praėjusių metu pabaigoje Etikos komisijai vadovaudamasis Tarybos Reglamento 185 punktu: „Etikos komisija nustačiusi, kad Tarybos narys per mėnesį praleido daugiau kaip vieną Tarybos posėdį ir nepranešė Sekretoriatui apie nedalyvavimo priežastį, analizuoja šio Tarybos nario nedalyvavimo priežastis ir Tarybai pateikia išvadas“, pateikiau Tarybos narių posėdžių ir komitetų lankomumą. Etikos komisija atsižvelgdama į gautus lankomumo duomenis pradėjo tyrimą dėl vieno Tarybos nario, kuris iš 2012 metais vykusių 13 Šiaulių miesto Tarybos posėdžių praleido daugiau kaip pusę – 7. Šešis iš jų pral

LR Seimo rinkimų naujienos Šiaulių mieste

⏳ Nors iki spalio 11 d. vyksiančių LR Seimo rinkimų dienos lieka vis mažiau laiko, bet dar ir dabar toli gražu nėra aiškūs visi dalyviai Šiaulių miesto rinkimų vienmandatėse Saulės ir Aušros rinkimų apygardose. ✅ Primenu, kad registravausi savarankišku politinės kampanijos dalyviu "Saulės" apygardoje. Šiandien Šiaulių kraštas skelbia, kad šioje apygardoje taip pat ketina dalyvauti: TS-LKD (konservatoriai) Seimo narė Vilija Aleknaitė-Ambrikienė Darbo partijos atstovė Danguolė Martinkienė Panašu, kad nuo "Valstiečių" bus Seimo narys Valerijus Simulik Minima su Liberalų sąjūdžiu galima Arvydo Mockaus pavardė. Gintautas Sitnikas pasitraukus iš rinkimų lieka neaiškus LSDP kandidatas. Žinoma, gali (manau ne tik gali, bet ir bus) ir daugiau kandidatų. Frakcijos # DirbameMiestui kolega Zakiras Medžidovas dalyvauja "Aušros" apygardoje. Pasitikrinti savo rinkimų apygardos ir apylinkės ribas galima čia https://cutt.ly/OyD4M2M ✅ Liepos 20