Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Pirmasis įvartis



Rugpjūčio 7 dieną Radviliškio miesto stadione startavo antrasis II Vakarų zonos futbolo čempionato ratas.

Šiaulių "Juventa-99" susitiko su Telšių "Masčiu".

Pergale rezultatu 2-0 iškovojo šiauliečiai.

Šios rungtynės asmeniškai įsimintinos tuo, kad pagaliau pavyko asmeniškai pasižymėti.

Tai buvo PIRMASIS įvartis vilkint "Juventos-99" marškinėlius.

Nepaisant to, kad komandoje žaidžiu jau 2 sezoną. Jau buvau bepradedąs galvoti, jog man niekada nepavyks pasižymėti vilkint šios komandos raudonus marškinėlius.

Nesigiriant pasigirsiu, jog įmuštas įvartis buvo išties gražus. Kalbant futbolo žargonu, kamuolys tiesiog prilipo prie kojos ir paleistas maždaug iš 18 metrų pasiekė savo tikslą.

Kalbant apie rungtynes, visiškai subjektyvia mano nuomone, mes tikrai nusipelnėme pergalės, nes kontroliavome aikštės vidurį, gynyba varžovams neleido sukurti pavojingų momentų (neskaitant vieno pavojingo telšiškių atlikto standartinio baudinio), o patys ilgai kontroliavome kamuolį.

Lauke tuo metu buvo apie 30 laipsnių šilumos, tad tai, kad mums daugiau ar mažiau pavyko palaikyti kamuolį buvo pagrindinė priežastis lėmusi pergalę, nes tokiu būdu mes sutaupėme daugiau jėgų nei varžovai.

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Rugsėjis išlydėtas renginių gausa

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių miesto skyrius rugsėjo mėnesio pabaigoje bendradarbiaudamas su Lietuvos skautais bei kitomis miesto jaunimo organizacijomis įgyvendino kelis renginius skirtus jaunimui ir aktyviems šiauliečiams. Įgyvendintų renginių tikslas – suburti jaunimą ir praturtinti pastarųjų laisvalaikį. Renginių metų jaunimas turėjo galimybę dalyvauti Eurodesk iniciatyva surengtose komandinėse miesto orientavimosi varžybose, kuriuose atsižymėjimo punktai buvo tam tikrose organizacijose, kuriuose komandoms reikė atlikti tam tikras jų paskirtas užduotis.  LSDJS punkte komandos privalėjo, kuo kūrybingiau ir šmaikščiau iššifruoti žodį LSDJS. „Viena komanda LSDJS reikšmę iššifravo kaip Lenkiškų sardinių dangiškas jų skonis“ – smagiais įspūdžiais dalijosi LSDJS narė Vilija Gorytė. Kitomis dienomis jaunimas turėjo galimybę skirtingai leisti savo laisvalaikį – miesto erdvėse žaisti įvairius stalo žaidimus, taip pat mūsų krašte vis labiau pop

Minint Paminklų apsaugos dieną - jaunimas imasi iniciatyvos

Praėjusią savaitę buvo minima Tarptautinė paminklų apsaugos diena. Balandžio 18 -ąją Pasauline paminklų ir paminklinių vietų apsaugos diena paskelbė Tarptautinės tarybos paminklosaugos ir žymių istorinių vietų klausimais (IKOMOS) asamblėja, veikianti prie UNESCO. Šventė minima nuo 1984 m. Šią dieną visame pasaulyje skatinama pagerbti reikšmingus kultūrinius paminklus, atrestauruoti griūvančius, suirusius paminklus. Ta proga Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių skyriaus nariai kartu su AB „Gubernija“ nutarė sutvarkyti Vaclovo Bielskio kapą . Šiaulių laisvamanių kapinėse XX a. pradžios visuomenės ir politinio veikėjo, socialdemokrato, inžinieriaus, knygnešio, žurnalisto, savivaldybininko atminimui pastatytas antkapis įtrauktas į saugomų paminklų sąrašą. V. Bielskis yra buvęs Gubernijos gamyklos vadovas, o kiek anksčiau vyriausias grafienės bravoro valdytojas. Jo buvimas Gubernijoje yra vadinamas, kaip gamyklos renesanso laikotarpis. "Man, kaip istorijo

Visiems linkiu jaukių Šventų Kalėdų ir linksmų Naujųjų metų!