Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Seimo reitingų ir A. Lydekos sąsajos

Prieš porą dienų Seimo Pirmininkė I. Degutienė duodama interviu naujienų agentūrai ELTA išreiškė mintį, jog jei yra nemalonu matyti žemus Seimo reitingus. „Blogai, kai rinkėjai nebepasitiki savo pačių rinktais atstovais“ - pridūrė ji.

Pagrindine to priežastimi ji įvardino sunkmečiu priimtus nepopuliarius finansinius sprendimus, taip pat pamini įvairius iškilusius skandalus susijusius su netinkamai politikų panaudotomis parlamentinei veiklai skirtomis lėšomis.

Šioje vietoje tarsi ir nepasakyta nieko naujo, ko mes nežinojome iki šiol ir į šią žinutę greičiausiai nebūčiau visai atkreipęs dėmesio jei ne vienas televizijos anonsas, kuris užstrigo mano atmintyje.

Taigi, šią vasarą viena iš Lietuvos komercinių televizijų pradėjo rodyti, mano manymu, abejotinos moralės laidą - "Turtuoliai vargšai". Pasakyti, kad jos atžvilgiu turiu kritišką nuomonę, būtų per švelniai pasakyta, tačiau esmė net ne čia, o tame, kad šią savaitę šios laidos "herojumi" tapo, turbūt, žynomiausias etiketo specialistas A. Lydeka. Negalima nepaminėti ir dar labai svarbaus fakto, kad šis žmogus greta to yra ir Seimo narys.

Todėl jau šį trečiadienį visa Lietuva pamatys kaip vienas iš tautos išrinktųjų pakeis sau labiau įprastą kostiumą į bomžo paprastai vilkimus drabužius ir stengsis įsijausti į jo vietą. Man rodos, kad tinkami politiniai sprendimai ir atitinkami įstatymai tikriesiems benamiams būtų daug naudingesni, nei Seimo nario bandymas pabūti benamiu kelias valandas ir taip tarsi suprasti tikrųjų benamių kančias ir bėdas.

Reikia pripažinti, kad politikai tokiais savo lengvabudiškais poelgiais tikrai neprisideda prie Seimo, kaip vienos iš svarbiausių valstybės institucijų, įvaizdžio gerinimo. Ir tol kol politikai vadovausis principu - manęs nėra televizijoje, manęs nėra visai, Seimo reitingai, o svarbiausia žmonių pagarba jam ir jo atstovams tikrai neatsiras.

Todėl politikai turi įsisąmoninti, kad šokiai, dainavimai, ar dalyvavimai įvairiuose televizijų šou turi būti palikti tiems, kas geriausiai tai daro - šokėjams, dainininkams ar šoumenams. Politikai savo ruoštu turi užsiimti tuo darbu, kuriuo juos įpareigojo tauta išrinkdama juos į Seimą.

Komentarai



  1. Sang sớm hôm sau, Nhạc Thành cùng với Hỏa Lão,Yêu Huyên, Đại Song và Tiểu Song cáo biệt Vũ Văn Minh Quang.

    Trước khi đi, Vũ Văn Minh Quang giao cho Nhạc Thành một ngọc giản của Vũđồng tâm
    game mu
    cho thuê nhà trọ
    cho thuê phòng trọ
    nhac san cuc manh
    số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
    văn phòng luật
    tổng đài tư vấn pháp luật
    dịch vụ thành lập công ty
    http://we-cooking.com/
    chém gió
    Văn gia tộc nữa, thuận tiện cho Nhạc Thành sau này quay về.

    Rời khỏi kết giới, Nhạc Thành một lần nữa tới một vô tận thủy vực, có lẽ không ai biết, đường đường là một Vũ Văn gia tộc lại ẩn sâu ở tận trong vô tận thủy vực này.

    - Nhạc Thành, chúng ta bây giờ đi Nhạc gia.

    Hỏa Lão cất tiếng nói.

    - Ừ, chúng ta sẽ đi ngay bây giờ.
    Nhạc Thành cất tiếng, sau đó bóp nát ngọc giản.

    - Hu.

    Một thông đạo xuất hiện, nhóm người Nhạc Thành lập tức đi vào bên trong.

    Không sai, một kết giới lớn như vậy, ở giữa không trung liền chấn động không gian.

    Đi vào trong thông đạo, Hỏa Lão cùng với Yêu Huyên, Đại Song và Tiểu Song khoanh chân ngồi lại mà tu luyện.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Rugsėjis išlydėtas renginių gausa

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių miesto skyrius rugsėjo mėnesio pabaigoje bendradarbiaudamas su Lietuvos skautais bei kitomis miesto jaunimo organizacijomis įgyvendino kelis renginius skirtus jaunimui ir aktyviems šiauliečiams. Įgyvendintų renginių tikslas – suburti jaunimą ir praturtinti pastarųjų laisvalaikį. Renginių metų jaunimas turėjo galimybę dalyvauti Eurodesk iniciatyva surengtose komandinėse miesto orientavimosi varžybose, kuriuose atsižymėjimo punktai buvo tam tikrose organizacijose, kuriuose komandoms reikė atlikti tam tikras jų paskirtas užduotis.  LSDJS punkte komandos privalėjo, kuo kūrybingiau ir šmaikščiau iššifruoti žodį LSDJS. „Viena komanda LSDJS reikšmę iššifravo kaip Lenkiškų sardinių dangiškas jų skonis“ – smagiais įspūdžiais dalijosi LSDJS narė Vilija Gorytė. Kitomis dienomis jaunimas turėjo galimybę skirtingai leisti savo laisvalaikį – miesto erdvėse žaisti įvairius stalo žaidimus, taip pat mūsų krašte vis labiau pop

Minint Paminklų apsaugos dieną - jaunimas imasi iniciatyvos

Praėjusią savaitę buvo minima Tarptautinė paminklų apsaugos diena. Balandžio 18 -ąją Pasauline paminklų ir paminklinių vietų apsaugos diena paskelbė Tarptautinės tarybos paminklosaugos ir žymių istorinių vietų klausimais (IKOMOS) asamblėja, veikianti prie UNESCO. Šventė minima nuo 1984 m. Šią dieną visame pasaulyje skatinama pagerbti reikšmingus kultūrinius paminklus, atrestauruoti griūvančius, suirusius paminklus. Ta proga Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių skyriaus nariai kartu su AB „Gubernija“ nutarė sutvarkyti Vaclovo Bielskio kapą . Šiaulių laisvamanių kapinėse XX a. pradžios visuomenės ir politinio veikėjo, socialdemokrato, inžinieriaus, knygnešio, žurnalisto, savivaldybininko atminimui pastatytas antkapis įtrauktas į saugomų paminklų sąrašą. V. Bielskis yra buvęs Gubernijos gamyklos vadovas, o kiek anksčiau vyriausias grafienės bravoro valdytojas. Jo buvimas Gubernijoje yra vadinamas, kaip gamyklos renesanso laikotarpis. "Man, kaip istorijo

Prisiminti LSDJS Šiaulių skyriaus 2012 metų geriausieji

Šių metų gruodžio 13 d. įvyko LSDJS Šiaulių miesto skyriaus pagarbos vakaras. Prie jaukaus vaišių stalo jaunieji socialdemokratai prisiminė praėjusių metų nuveiktus darbus, dalinosi mintimis, ką reikėtų daryti kitąmet. Vakaro metu nutarta, kad kitų metų veikloje reikėtų laikytis tęstinumo, organizuoti tradicinius ir naujus renginius bei akcijas, padėti socialinės atskirties grupių nariams ir žinoma tobulėti pilietiškumo ir visuomeniškumo srityse - organizuojant mokymus ir diskusijas su Šiaulių ir Lietuvos visuomenininkais bei politikais. Aktyviai dalyvauti Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos veikloje ir renginiuose. Vakaro metu skyriaus pirmininkas Malik Agamalijev pasveikino metų geriausiuosius jiems įteikė skyriaus nominacijas. "Šiandien norėčiau apdovanoti mūsų skyriaus narius, kurie visus metus sunkiai ir atsidavusiai dirbo, stengėsi ir aukojo savo brangų laiką. Taip pat žmones ar organizacijas, kurios buvo neatsiejama 2012 metų LSDJS dalis. Ačiū visai Šiaulių