Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Pristatomas Domo Griškevičiaus rinkimų logotipas

🙋‍♂️ Artėjančiuose LR Seimo rinkimuose Šiaulių miesto "Saulės" apygardoje kandidatuosiu kaip nepriklausomas kandidatas.

🧩 Beveik per 10 metų sukauptą patirtį dirbant Savivaldoje įsivaizduoju geriausiai galėčiau realizuoti dirbdamas Valstybės valdymo ir savivaldybių komitete. Pasisakau už realios savivaldos stiprinimą, todėl:

💷 Inicijuočiau arba palaikyčiau kitų iniciatyvas stiprinančias savivaldybių finansinį savarankiškumą, tai yra – atlaisvinti perteklinius skolinimosi suvaržymus, kad savivaldybės galėtų skolintis investicijoms.

📍 Palaikyčiau idėją savivaldybėms perduoti valstybinės žemės patikėjimo teisę ir disponavimo valstybine žeme funkcijas.

🏘 Pasisakau už valstybinį finansinį paramos mechanizmą skatinant kvartalinę renovaciją (Draugystės prospekto projekto pavyzdys, Šiauliuose).

🔖 Siekiant, kad savivaldybių vykdomų funkcijų sistema užtikrintų efektyvų ir rezultatyvų jų vykdymą reiktų atlikti ir peržiūrėti savivaldybių vykdomų funkcijų sistemą ir įvertinti, kokias funkcijas gali geriausiai vykdyti centrinė valdžia ir vietos savivalda ir priimti sprendimus, reikalingus pokyčiams įgyvendinti.

📋 Pritarčiau Lietuvos savivaldybių asociacijos siūlymui įteisinti privalomas konsultacijas su savivalda ne tik dėl jau parengtų teisės aktų derinimo, bet ir pradinio politikos formavimo etape, kai tai susiję su savivaldybių funkcijų reglamentavimu.

Jau liepos 20 d. prasidės parašų rinkimo laikas (savarankiškai išsikėlusiems reikia surinkti 1000 apygardos rinkėjų parašų).

💚 Todėl šiandien Jums taip pat pristatau savo rinkimų kampanijos logotipą, kuris mane lydės visą rinkiminį laikotarpį.

Dėkoju Vilmantas Dambrauskas už puikų mano kaip užsakovo išreikštų minčių įgyvendinimą ir atspindį logotipe.

👍 Primenu, kad galite paremti mano kandidatūros politinę kampaniją: Domo Griškevičiaus Rinkimų sąskaitos numeris LT687290099040146837

📢Atliekant pavedimą - paskirtyje reikia nurodyti savo asmens kodą. Primenu, kad gali remti tik fiziniai asmenys.
Pervesti galima iki 12 Eur. Atliekant didesnę paramą žmogus turi būti deklaravęs metines savo pajamas

Politinė reklama

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Rugsėjis išlydėtas renginių gausa

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių miesto skyrius rugsėjo mėnesio pabaigoje bendradarbiaudamas su Lietuvos skautais bei kitomis miesto jaunimo organizacijomis įgyvendino kelis renginius skirtus jaunimui ir aktyviems šiauliečiams. Įgyvendintų renginių tikslas – suburti jaunimą ir praturtinti pastarųjų laisvalaikį. Renginių metų jaunimas turėjo galimybę dalyvauti Eurodesk iniciatyva surengtose komandinėse miesto orientavimosi varžybose, kuriuose atsižymėjimo punktai buvo tam tikrose organizacijose, kuriuose komandoms reikė atlikti tam tikras jų paskirtas užduotis.  LSDJS punkte komandos privalėjo, kuo kūrybingiau ir šmaikščiau iššifruoti žodį LSDJS. „Viena komanda LSDJS reikšmę iššifravo kaip Lenkiškų sardinių dangiškas jų skonis“ – smagiais įspūdžiais dalijosi LSDJS narė Vilija Gorytė. Kitomis dienomis jaunimas turėjo galimybę skirtingai leisti savo laisvalaikį – miesto erdvėse žaisti įvairius stalo žaidimus, taip pat mūsų krašte vis labiau pop

Minint Paminklų apsaugos dieną - jaunimas imasi iniciatyvos

Praėjusią savaitę buvo minima Tarptautinė paminklų apsaugos diena. Balandžio 18 -ąją Pasauline paminklų ir paminklinių vietų apsaugos diena paskelbė Tarptautinės tarybos paminklosaugos ir žymių istorinių vietų klausimais (IKOMOS) asamblėja, veikianti prie UNESCO. Šventė minima nuo 1984 m. Šią dieną visame pasaulyje skatinama pagerbti reikšmingus kultūrinius paminklus, atrestauruoti griūvančius, suirusius paminklus. Ta proga Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių skyriaus nariai kartu su AB „Gubernija“ nutarė sutvarkyti Vaclovo Bielskio kapą . Šiaulių laisvamanių kapinėse XX a. pradžios visuomenės ir politinio veikėjo, socialdemokrato, inžinieriaus, knygnešio, žurnalisto, savivaldybininko atminimui pastatytas antkapis įtrauktas į saugomų paminklų sąrašą. V. Bielskis yra buvęs Gubernijos gamyklos vadovas, o kiek anksčiau vyriausias grafienės bravoro valdytojas. Jo buvimas Gubernijoje yra vadinamas, kaip gamyklos renesanso laikotarpis. "Man, kaip istorijo

Visiems linkiu jaukių Šventų Kalėdų ir linksmų Naujųjų metų!