Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

KREIPIMASIS Į JAUNUOSIUS SOCIALDEMOKRATUS

         Gerbiami jaunimiečiai, LSDJS nariai,
Didelė garbė būti tarp Jūsų, veikti kartu su Jumis. Jausmas ir žinojimas, kad kartu mes –  jėga, suteikia papildomų jėgų ir aiškumo priimant sprendimus, verčia imtis atsakomybės ir aktyvių veiksmų. Šiandien, kaip ir visada, noriu apkabinti kiekvieną iš Jūsų, paspausti ranką, žiūrėti tiesiai į akis, kalbėti paprastai ir aiškiai.


Pranešu Jums, kad, sulaukęs daugelio iš Jūsų palaikymo, keliu savo kandidatūrą į Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos pirmininko poziciją.
Sprendimą priėmiau suvokdamas ypatingą laikotarpio svarbą Sąjungos ateičiai, turėdamas mūsų organizacijos ateities viziją. Manau, kad mano asmeniniai gebėjimai ir vadybinė bei vadovavimo patirtis būtų naudinga Sąjungai, naujai išrinktai jos Valdybai.
Pažįstų daugelį iš jūsų, daugelis iš Jūsų pažįsta mane: Sąjungos nariu esu bei aktyvioje jos veikloje dalyvauju jau daugiau kaip 11 metų. Buvau Šiaulių miesto skyriaus pirmininku, LSDJS valdybos nariu.
Šiuo metu Sąjunga išgyvena tikrą kartų kaitą, susiduriame su rimtais iššūkiais. Sklandžiam pasikeitimui svarbu užtikrinti darbų tęstinumą, iškelti naujus tikslus bei juos įgyvendinti. Mes, jaunimiečiai, privalome atlikti didesnį vaidmenį LSDP gyvenime. Neapsiriboti vien tik kvotų ar postų reikalavimu, bet kelti jaunimo, Lietuvos ir Europos problemas, teikti realius problemų sprendimo būdus ir idėjas.
Mano širdis – kairėje. Man labai svarbu, kad LSDJS stiprėtų kaip socialdemokratijos vertybių – demokratijos, lygybės ir solidarumo židinys. Todėl esu pasiryžęs sunkiai ir atsakingai dirbti, atiduoti visas savo jėgas bei vesti mūsų organizaciją aktyvios veiklos keliu.
Dabar informuoju apie savo pasiryžimą atstovauti Jus. Programos gaires bei Sąjungos viziją, pristatysiu artimiausiu metu.
Prašau ir tikiuosi nuoširdaus Jūsų palaikymo per LSDJS pirmininko rinkimus.

Pagarbiai
Domas Griškevičius

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Rugsėjis išlydėtas renginių gausa

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių miesto skyrius rugsėjo mėnesio pabaigoje bendradarbiaudamas su Lietuvos skautais bei kitomis miesto jaunimo organizacijomis įgyvendino kelis renginius skirtus jaunimui ir aktyviems šiauliečiams. Įgyvendintų renginių tikslas – suburti jaunimą ir praturtinti pastarųjų laisvalaikį. Renginių metų jaunimas turėjo galimybę dalyvauti Eurodesk iniciatyva surengtose komandinėse miesto orientavimosi varžybose, kuriuose atsižymėjimo punktai buvo tam tikrose organizacijose, kuriuose komandoms reikė atlikti tam tikras jų paskirtas užduotis.  LSDJS punkte komandos privalėjo, kuo kūrybingiau ir šmaikščiau iššifruoti žodį LSDJS. „Viena komanda LSDJS reikšmę iššifravo kaip Lenkiškų sardinių dangiškas jų skonis“ – smagiais įspūdžiais dalijosi LSDJS narė Vilija Gorytė. Kitomis dienomis jaunimas turėjo galimybę skirtingai leisti savo laisvalaikį – miesto erdvėse žaisti įvairius stalo žaidimus, taip pat mūsų krašte vis labiau pop

Minint Paminklų apsaugos dieną - jaunimas imasi iniciatyvos

Praėjusią savaitę buvo minima Tarptautinė paminklų apsaugos diena. Balandžio 18 -ąją Pasauline paminklų ir paminklinių vietų apsaugos diena paskelbė Tarptautinės tarybos paminklosaugos ir žymių istorinių vietų klausimais (IKOMOS) asamblėja, veikianti prie UNESCO. Šventė minima nuo 1984 m. Šią dieną visame pasaulyje skatinama pagerbti reikšmingus kultūrinius paminklus, atrestauruoti griūvančius, suirusius paminklus. Ta proga Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos Šiaulių skyriaus nariai kartu su AB „Gubernija“ nutarė sutvarkyti Vaclovo Bielskio kapą . Šiaulių laisvamanių kapinėse XX a. pradžios visuomenės ir politinio veikėjo, socialdemokrato, inžinieriaus, knygnešio, žurnalisto, savivaldybininko atminimui pastatytas antkapis įtrauktas į saugomų paminklų sąrašą. V. Bielskis yra buvęs Gubernijos gamyklos vadovas, o kiek anksčiau vyriausias grafienės bravoro valdytojas. Jo buvimas Gubernijoje yra vadinamas, kaip gamyklos renesanso laikotarpis. "Man, kaip istorijo

Visiems linkiu jaukių Šventų Kalėdų ir linksmų Naujųjų metų!